مطالب جدید
دوکـــتوران افغانســـتان

تغذیه

داخله

اخبار طبی

۱۳۹۵/۰۶/۰۷

صحتمندی تان در دست خود تان است ..

به گفته یک محقق آلمانی رعایت عادات سالم زندگی توسط مردم موجب می‌شود که آنها بیش از ۱۰۰ سال زندگی کنند.
 داکتر ری شیلینگ، استاد پوهنتون /دانشگاه توبینگن آلمان، عنوان می‌کند که رعایت شماری از عادات سالم در زندگی که بارها در رسانه‌ها به آنها اشاره می‌شود می‌تواند به طول عمر بیش از ۱۰۰ سال بیانجامد. توصیه‌های این داکتر  آلمانی به شرح زیر است:
۱. حتی اگر احساس خستگی می‌کنید تحرک روزانه‌تان را داشته باشید. باید ذهن‌تان را پرتحرک و فعال نگه دارید. بخشی از آن می‌تواند با انجام ورزش منظم روزانه برای حفظ تحرک عضلات و پیشگیری از اُفت آنها در اینده حاصل شود.
۲. از رژیم غذایی مدیترانه‌ای یا رژیم غذایی اوکیناوای پیروی کنید. این رژیم‌های غذایی حاوی میزان گوشت کمتر و مقدار بالای سبزی‌جات و فایبر هستند. این رژیم‌های غذایی کلسترول شما را پایین نگه می دارند، عروق تان مسدود نمی‌شوند، متابولیسم‌تان تحت کنترول است و مانع ار ابتلا به دیابت می‌شوند. اگر چاق نیستید و دیابت ندارید، سالها و دهه‌ها از سلامت خوب سیستم قلبی-وعایوی برخوردار خواهید بود.
۳. هر روز دندان‌هایتان را برس کرده و از نخ دندان استفاده کنید. بدین ترتیب باکتریا های موجود در دهان‌تان را کنترول کرده و از نفوذ آنها در خون‌تان که بر عروق قلب‌تان تاثیر می‌گذارد جلوگیری می‌کند. مطالعات نشان داده‌اند که حتی سلامت دهان از حملات قلبی هم جلوگیری می‌کند.
۴. اگر زخم و جراحت جلدی یا هر چیز غیرعادی در جلدتان مشاهده کردید، حتما به پزشک مراجعه نمایید. درمان اولیه سرطان همواره اسان‌تر از زمانی است که تشدید شده باشد.
۵. سگرت کشیدن، مصرف الکول و استعمال تفریحی مواد مخدر را کنار بگذارید. سگرت کشیدن موجب حمله قلبی، سکته و سرطان می‌شود. مصرف تفریحی مواد مخدر با وضعیت کیمیایی بدن تداخل پیدا کرده و دارای عوارض جانبی است. برای حفظ سلامت کبدتان هم الکول مصرف نکنید.
۶. از چاقی پرهیز کنید که با سندروم متابولیک و شکر مرتبط است. شاخص توده بدنی ایده‌آل شما باید بین ۲۱ تا ۲۲ باشد. با پیروی از رژیم غذایی که در بالا گفته شد و کاهش غذاهای شیرین و نشاسته‌ای می‌توانید مانع از چاقی شوید.
۷. خواب منظم داشته باشید، به زندگی خوش‌بین باشید و روابط اجتماعی خوبی داشته باشید تا سیستم معافیتی بدن‌تان قوی بماند و حالت تعادل هورمون‌هایتان حفظ شود. بدین ترتیب سلامت احساسی و فیزیکی شما حفظ خواهد شد.
منبع:مهر
 
Copyright © 2013 وبسایت دوكـتوران افغانستان
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger